Serious Yoga

Jeugdklimmers zetten zich in voor goed doel!
Ayers Rock en Ayers Rookies komen in beweging om andere kids te helpen die niet vanzelfsprekend aan sport of beweging kunnen doen.

Iets doen voor een ander geeft energie en verbinding! Daar staat ook Serious Yoga voor.
Een initiatief om overal in het land yogalessen op donatiebasis te verzorgen om een goed doel financieel te steunen. Voorheen heeft Serious Yoga in 3 jaar tijd ruim 65.000 euro opgehaald onder de vlag van 3FM Serious Request. Dit jaar staat zij op eigen benen met een zelf gekozen doel: Stichting De Gele Vlieger, die organisaties ondersteunt die zich inzetten voor kinderwelzijn in China, met name kinderen met een zorgbehoefte.

Het basisidee van Serious Yoga blijft: Samen positieve energie-bommetjes creëren voor de ander. En dat gaan we met de Rookies doen!

Dinsdagavond 6 maart a.s.
Start: 19:30 uur
Locatie: Ayers Rock

We vragen je om mee te doen met een energieke èn ontspannen yogales van ± 30 minuten.
Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben en al helemaal niet lenig te zijn;-)

En we doen het natuurlijk niet voor niets, want door jouw inspanning vragen we euro’s in de spaarpotten (die staan klaar) voor gulle giften die 100% aan de Gele Vlieger toekomen. Misschien wil je zelf een donatie doen en anders graag je familie en vrienden inschakelen om geld in te zamelen voor dit mooie doel. Dit kan contant ter plekke of vooraf gestort worden op bankrekeningnummer NL65 RABO 0315 0490 65 t.n.v. Stichting De Gele Vlieger

Dit mini-event mag je niet missen!
Als je al traint op de dinsdag, dan zou het top zijn als je meedoet (maar niets is verplicht). Train je op een andere dag, dan zou het net zo top zijn als je speciaal wilt komen. En neem je zus, broer, vrienden/vriendinnen, buur(t)kinderen, neef en nicht ook mee. Alle kids tussen 10 en 20 jaar zijn van harte welkom!

Serious Yoga

We wensen je een leuke les en gaan samen voor een mooi donatiebedrag!

Namens het bestuur
Tanja Netelenbos &
Mirona Hartman
Docent Tieneryoga