Lidmaatschap

Heb je het klimvirus te pakken en wil je lid worden van de vereniging? Vul dan dit formulier in.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de periode van één seizoen. Het seizoen loopt van 1 september tot 31 augustus. Indien je tussentijds lid wilt worden kan dat uiteraard. De contributie voor de rest van het seizoen wordt dan evenredig verrekend.

Tarieven seizoen 2017-2018

Training Jeugd: 8 tot 18 jaar
1 training per week € 408,00 per seizoen*
2 trainingen per week: € 598,00 per seizoen *

Trainingen Volwassenen: 18 jaar en ouder
1 training per week € 535,00 per seizoen*
2 trainingen per week: € 725,00 per seizoen*

* Dit is exclusief het lidmaatschap van de NKBV en inclusief een jaarkaart voor de klimhal Ayers Rock, dit houdt in dat je onbeperkt kan klimmen in de hal (mits je zelfstandig kan en mag klimmen of onder begeleiding van een volwassene met een klimvaardigheidsbewijs uiteraard!).

Alle leden zijn verplicht om lid te zijn van de NKBV.
Ben je nog geen lid van de NKBV? Dan kun je dat online regelen via de website van de NKBV.

Het lidmaatschap wordt in vier termijnen gefactureerd. U krijgt hier vanzelf bericht over. Niet tijdig betalen van het lidmaatschap kan leiden tot het tijdelijk ontzeggen van deelname aan de trainingen.

ZoetermeerPas
Wij accepteren de voordeelcheques van de ZoetermeerPas. Neem voor meer informatie contact op met onze secretaris. Stuur een mail naar secretaris@ayersrookies.nl.

Lidmaatschap opzeggen?
Het opzeggen van je lidmaatschap kan door middel van een e-mail aan secretaris@ayersrookies.nl. Vermeld hierin je naam + de datum wanneer je wilt stoppen. Let op! Als je tijdens het seizoen stopt ben je voor het volledige seizoen contributie verschuldigd.

Opzegging van het lidmaatschap geschiedt per seizoen, met inachtneming van minimaal één maand opzegtermijn. Dit is dus vóór 31 juli.