Herfstkamp 2018

Ook dit jaar gaan we in het najaar weer 3 dagen klimmen in de echte rotsen van zaterdag 20 t/m maandag 22 oktober in de klimgebieden Dave en Beez in de Belgische Ardennen.

Camping
Er is al een plek gereserveerd op de camping van Durnal voor de Ayers Rookies. Je hoeft dus zelf geen contact op te nemen met de camping!

Kosten
We gaan 3 dagen klimmen. De kosten hiervoor bedragen € 70,- per deelnemende klimmer.
Hierbij zijn inbegrepen: klimmen onder begeleiding van trainers en gebruik materialen en een weekendkaart voor de klimrotsen. Als je al een klimjaarkaart hebt voor de klimrotsen, krijg je €6,- korting. De overige kosten, zoals camping, eten, drinken, vervoer, eventueel afsluiten van de weekendklimverzekering (€6,-) etc. komen voor eigen rekening. Kamperen met een tent kost €6,50 pp/nacht. Er zijn slechts een beperkt aantal stacaravans en een trekhut. Kosten zijn per stacaravan afhankelijk van aantal personen: €70 – 80 €/stacaravan/nacht (max 4 pers.), trekhut €50 – 60/nacht. De kosten van de camping dienen ter plaatse betaald te worden.

Begeleiding
Iedereen zal met eigen vervoer met ouders/verzorgers richting het klimgebied gaan. Tijdens het weekend zal onder begeleiding van de trainers geklommen worden. De ouders en verzorgers zijn verantwoordelijk voor hun kinderen als er niet geklommen wordt.

Aanmelden
Als je mee wilt meld je voor 29 september aan en geef aan of je wilt kamperen via onderstaande link. Zorg dat je je NKBV nummer bij de hand hebt bij het invullen. Als er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij dat graag via activiteiten@ayersrookies.nl. We hopen dat er veel klimmers meegaan!

Ga je ook mee? Schrijf je dan hier in!