Kennismakingscursus

Iedereen die wil komen klimmen en nog geen (of weinig ervaring heeft) start met een kennismakingscursus.

Kennismakingscursus: Basiscursus jeugd
Leeftijd: 8 t/m 15 jaar
Aantal lessen: 8 lessen van één uur
Dag: zaterdag
Tijd: 10.00 – 11.00 uur, bij voldoende aanmeldingen ook van 11.15 – 12.15 uur
Kosten: € 90,-

Begindata seizoen 2018-2019 zijn:
15 september 2018
8 december 2018
16 maart 2019
Tijdens deze cursus leer je de beginselen van het klimmen en het zekeren. Het zekeren gebeurt met behulp van een grigri, een halfautomatisch zekerapparaat. Tijdens het volgen van de cursus ben je aspirant lid. Naast het veilig leren klimmen en zekeren heb je dan de gelegenheid om te kijken of de klimsport iets voor jou is.

Als je na de cursus verder wilt klimmen bij de Rookies, dan word je lid van de vereniging. Je komt dan wekelijks één of twee keer trainen. De trainingen worden gegeven van maandag t/m vrijdag.

Meld je dan via dit formulier aan voor de Basiscursus Jeugd.
Gaarne op het formulier invullen dat u zich aanmeld voor “cursus (8 weken)”,  je kunt je tot één week van te voren aanmelden. De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Sport- en cultuurcheque.
De kennismakingscursus kan gevolgd worden tegen inlevering van geldige sport- en cultuurcheques (t.w.v. € 100,-) van de gemeente Zoetermeer. Dit jaar hebben alle kinderen geboren in 2007 deze cheque ontvangen. Je ontvangt na afloop van de cursus ook een heus Ayers Rookies shirt. Kijk voor meer informatie op de site van de gemeente Zoetermeer.